Θα παρατηρήσατε πως αν φτιάχνετε πολλές σελίδες και ενεργοποιήσετε την εμφάνισή τους στο πλάι του ιστολογίου σας, αυτές ταξινομούνται με αλφαβητική σειρά. Μπορείτε, παραταύτα, να τακτοποιήσετε την εμφάνιση των σελίδων σας, με όποια σειρά θέλετε, αφού τις “ιεραρχήσετε”, δηλαδή να τις αριθμήσετε εσείς και να ακολουθούνε την αριθμητική σειρά.

Η αρίθμηση μιας σελίδας, μπορεί να εισαχθεί στα δεξιά της οθόνης, όταν διορθώνουμε την σελίδα μας, στην οθόνη διαχείρησης. Στο παράθυρο “Attributes”, το πεδίο κάτω απο το “Template” δηλώνει αν η σελίδα θα είναι αυτόνομη στην ιεραρχία ταξινόμησης ή θα είναι “παιδί” μιας άλλης. Με το που κάνουμε κλικ το πεδίο αυτό, μας δείχνει μια λίστα απο τις ήδη υπάρχουσες σελίδες, για να διαλέξουμε ποιά θα είναι ο γονέας της ή αν θα είναι αυτόνομη.

Κάτω απο το πεδίο “Order”, εισάγουμε ένα αριθμό, όποιον θέλουμε. Σελίδες στην ίδια ιεραρχία, ταξινομούνται απο τον μικρότερο αριθμό, στον μεγαλύτερο.

Το τελευταίο βήμα που χρειάζεται, για την ταξινόμηση αυτή, είναι να θέσουμε ότι η ιεραρχία των σελιδών, θα πηγαίνει αριθμητικά. Αυτό γίνεται στο μενού “Appearance”, την επιλογή “Widgets”, να έχουμε στο sidebar το “Παράθυρα” και επιλέγοντας στο πεδίο “Sort by” την επιλογή “Page order”. Τέλος , κλίκ στο “Αποθήκευση”.