Το μενού Σελίδες περιέχει τις εξής  δύο επιλογές:

Pages menu

Διόρθωση: Παρέχει δυνατότητα επεξεργασίας στις υπάρχουσες σελίδες του blog σας.

Add New: Προσθήκη νέας σελίδας στο blog σας.


Διόρθωση

Επιλέγοντας διόρθωση εμφανίζουνται όλες οι υπάρχουσες σελίδες. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και να την τροποποιήσετε χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που διατίθενται για να μορφοποιήσετε το κείμενό σας. Για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές, πρέπει να επιλέξετε “Update Page” και για να δείτε μια προεπισκόπιση της σελίδας σας μπορείτε να επιλέξετε “Preview Changes”.

Add New

Από την επιλογή “Add New” μπορείτε να προσθέσετε μια νέα σελίδα στο blog σας.  Μόλις κάνετε κλικ σε αυτή την επιλογή ανοίγει μια σελίδα στην οποία εισάγετε τον τίτλο και το περιεχόμενο της σελίδας. Έπειτα, κάνετε κλικ στο “Δημοσίευση” για να αναρτηθεί η σελίδα, όπως ακριβώς δηλαδή κάνατε και για την ανάρτηση των άρθρων σας.

Ακόμα υπάρχει και η επιλογή “Save Draft” στην οποία, κάνετε κλικ σε περίπτωση που δεν έχετε ολοκληρώσει τη διαμόρφωση της σελίδας σας και θέλετε να την αποθηκεύσετε ως πρόχειρη.

Γρήγορες Αλλαγές

Αφήνοντας το ποντίκι πάνω στο όνομα μιας σελίδας εμφανίζονται οι εξής τέσσερις επιλογές:

Selides_4epiloges

*Επιλέγοντας “Διόρθωση” μεταβαίνετε με εναλλακτικό τρόπο στο παράθυρο διόρθωσης του μενού Σελίδες.

*Επιλέγοντας “Quick Edit” εμφανίζεται ένα πλαίσιο της μορφής:

quick editστο οποίο μπορείτε να αλλάξετε τον τίτλο της σελίδας, να ορίσετε κάποιον κωδικό, να ορίσετε σε ποια κατηγορία θα ανήκει η σελίδα σας, να ταξινομήσετε τις σελίδες σας (δείτε περισσότερα στο θέμα Ταξινομώντας τις σελίδες χωρίς αλφαβητική σειρά ) και να ορίσετε κατά πόσο επιτρέπετε ή όχι σχόλια και pings.

*Επιλέγοντας “Διαγραφή” μπορείτε να διαγράψετε μία σελίδα.

*Επιλέγοντας “Εμφάνιση” μπορείτε να δείτε το πώς θα φαίνεται η σελίδα σας στο blog.